Cart 0

F.A.Q.Veel gestelde vragen

Alle opgegeven prijzen van artikelen zijn in Euro´s, inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

Levering vindt pas plaats na volledige betaling van de goederen plus verzendkosten. Wij streven er naar om zodra uw betaling is binnengekomen het artikel binnen 3 werkdagen naar u te verzenden. Mocht dat niet mogelijk zijn vanwege vakantie of andere redenen, dan wordt daarvan melding gemaakt op de homepage van de website.

Om uw bestelling te annuleren stuurt u ons een mailtje met vermelding van het ordernummer naar info@villakleerkast.nl

Laat u ook na herinneringen van Villa Kleerkast niets van u horen, dan zullen we in de toekomst geen bestellingen meer van u in behandeling nemen.

Niet Tevreden, Geld TerugArtikelen die niet aan uw wensen voldoen kunnen in beginsel terug gezonden worden, indien en voor zover u dit binnen twee dagen na aankomstdatum(voor pakketten met volgnummer) per email gemeld hebt onder vermelding van het ordernummer, uw naam en uw bankgegevens waar wij het bedrag weer op kunnen terug storten. Nadat wij uw e-mail beantwoord hebben (LET OP, zonder deze bevestiging is retourneren niet mogelijk), kunt u uw artikelen terugsturen naar Villa Kleerkast, Essenstraat 10 te Brunssum onder volgende voorwaarden:

-Het artikel dient in ongewijzigde staat teruggestuurd te worden.

-De verzendingskosten zijn ten laste van de koper. U dient het pakket voldoende te frankeren.

-Het artikel is niet afgeprijsd

Hebben wij de artikelen in originele staat eenmaal retour ontvangen, dan storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten) zo vlug mogelijk terug. De retourzending moet uiterlijk op de 4de werkdag na de aankomstdatum van het geleverde door de koper weer in het bezit van Villa Kleerkast zijn.

Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden niet geaccepteerd door Villa Kleerkast. Niet aangemelde pakketten worden evenmin door Villa Kleerkast geaccepteerd.

Villa Kleerkast behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, niet is voorzien van de aangehechte kaartjes, de beveiliging of ten gevolge van gebruik is beschadigd.

De klant blijft tot ontvangst van de goederen bij Villa Kleerkast verantwoordelijk voor de artikelen.

Villa Kleerkast biedt tweedehands kleding aan in goede, maar gebruikte staat. Eventuele gebreken of storende gebruikssporen worden in de artikelbeschrijving expliciet vermeld. Uiteraard controleren wij alle kleding op dit soort gebreken, maar zoals u wellicht zult begrijpen, glipt er weleens wat tussendoor. Wij vragen hiervoor dan ook uw begrip: een retourzending met dit soort gebreken zullen wij altijd accepteren en eventuele extra kosten vergoeden, behalve als het artikel tegen een lagere of afgeprijsde prijs gekocht is.

Reclamaties wegens uiterlijk waarneembare gebreken moeten meteen door de opdrachtgever schriftelijk dan wel per email worden ingediend. Reclamaties die door Villa Kleerkast na het verstrijken van 2 dagen na aankomstdatum worden ontvangen, behoeven niet door Villa Kleerkast in behandeling te worden genomen.

Wij geven geen garantie op ritsen, knopen, drukkers, kraaltjes enzovoorts die tijdens het dragen kapot gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd gewassen/gestreken kleding, kleding waarvan de prints door gebruik in een wasdroger vervagen, of lovertjes, kwastjes, strikjes die tijdens het wassen loslaten. Was de kleding bij twijfel altijd op de hand, was de kleding op lage temperaturen, en altijd binnenstebuiten in een waszak om risico’s te beperken.

Een basispakket via DHL Parcel van 0-10 kg kost € 5,75

Wilt u liever per Post NL het pakket verstuurd hebben, neem dan contact met ons op.

Villa Kleerkast verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending, uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om weggeraakte poststukken te traceren